Αρχική arrow Η Eταιρεία
H εταιρεία Εκτύπωση E-mail
   
   

infrastructure
Η ΛΥΡΙΤΗΣ Α.Ε. κατασκευάζει, ελέγχει, διανέμει και εγκαθιστά μεταλλικά ρολλά ασφαλείας μεσαίων και μεγάλων διαστάσεων για βιομηχανίες, καταστήματα και οικίες. Επίσης, αντιπροσωπεύοντας μεγάλους οίκους του εξωτερικού εμπορεύεται γκαραζόπορτες, πόρτες πυρασφαλείας, ειδικές πόρτες, μηχανισμούς κίνησης αυτοματισμούς πορτών και παρεμφερή προϊόντα.

 

Η δημιουργία ασφαλών προϊόντων και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών αποτελεί την τυπική υποχρέωσή μας. Αισθανόμαστε όμως ότι το υπέρτατο καθήκον μας είναι να χαρίζουμε ευκολία, ευχέρεια και άνεση στην καθημερινή ζωή του καθενός από εμάς. Η ευχαρίστησή μας είναι να βλέπουμε τις επιλογές των πελατών μας να έχουν ικανοποιηθεί.

 

Η παραγωγή μας στηρίζεται σε αποκλειστικά δικές μας ιδέες και πραγματοποιείται, στο σύνολό της, σύμφωνα με αυστηρά καθορισμένες διαδικασίες. Οι τεχνίτες που φέρουν σε πέρας τις παραγωγικές διεργασίες έχουν κατάλληλα επιλεγεί και καθοδηγούνται από καταρτισμένους εργοδηγούς. Εφαρμόζοντας προηγμένη τεχνολογία και συνεχή εκπαίδευση έχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε πόρτες με σταθερά υψηλά standard. 

 

Σε όλες τις φάσεις παραγωγής διενεργούνται και καταγράφονται εσωτερικοί έλεγχοι από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό με διακριβωμένες συσκευές μέτρησης. Έτσι, επιτυγχάνεται η ιχνηλασιμότητα των προϊόντων και αυτό είναι που κάνει την «Λυρίτης» τον πλέον αποδεδειγμένα αξιόπιστο και έγκυρο κατασκευαστή μεταλλικών πορτών. 

 
   
 liritis_factory